Veckans bäst klädda kändisar!

7. En del av tycker säkert att denna outfit är lite 'too much' men med den självsäkerhet som Miley Cyrus har så får hon det faktiskt att funka! Hon är ju trots allt en blivande rockstjärna!Veckans bäst klädda kändisar!

1. Enkelt behöver inte alltid betyda tråkigt! Den här vackra lavendelblåa klänningen sitter som en smäck på Taylor Swift och vi bara älskar den draperade modellen!

2. En del av tycker säkert att denna outfit är lite 'too much' men med den självsäkerhet som Miley Cyrus har så får hon det faktiskt att funka! Hon är ju trots allt en blivande rockstjärna!


5. Vi älskar att Kristen Stewart lyckas vara så snygg på röda mattan utan att för den sakens skull släppa på sin integritet! 8. Det är precis likt Rachel Bilson att slänga ihop två saker som många kanske inte skulle våga göra och är supersnygg i sin blommiga topp och hudfärgade draperade kjol. Det behöver inte vara svårare än så!

3. Det är precis likt Rachel Bilson att slänga ihop två saker som många kanske inte skulle våga göra och är supersnygg i sin blommiga topp och hudfärgade draperade kjol. Det behöver inte vara svårare än så!

4. Vi älskar att Kristen Stewart lyckas vara så snygg på röda mattan utan att för den sakens skull släppa på sin integritet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0